Mijn naam is Marianne van Rietschoten. Sinds 2013 ben ik eigenaar van Total Relaxation en sinds 2019 ben ik werkzaam op de huidige locaties in Hillegom en Zaandam. 
In 2002 heb ik de cursus Reiki 1 gevolgd. Een jaar later de cursus Reiki 2. In 2011 heb ik het eerste deel van de master-opleiding gedaan en in mei 2013 heb ik mijn master-certificaat behaald.
In deze tijd heb ik ook diverse massage cursussen gedaan en trainingen op het gebied van coaching en persoonlijke ontwikkeling.

 

In mijn praktijk geef ik diverse behandelingen en cursussen en kunt u bij mij terecht voor onder andere: rouwverwerking, behandeling van trauma, behandeling van diverse fysieke klachten, burn-outklachten, depressie, paniekaanvallen en verschillende massages.
Ik heb in de afgelopen jaren een grote verscheidenheid aan klanten mogen behandelen waaronder particulieren maar ook medewerkers van diverse organisaties zoals het onderwijs, gemeente, politie, brandweer en de zorg.  

Het belangrijkste is voor mij dat u als klant tevreden bent en het verschil merkt met de eerste behandeling. Dat u geniet van de behandelingen, dat deze ontspannen zijn en u tot rust komt terwijl uw klachten verdwijnen.

Hoe eerder u weer weet wie u bent en waar u voor staat, hoe sneller de klachten verdwijnen en hoe leuker het leven wordt. Ga het leven weer omarmen en de invulling geven die bij u past.

    

                                                                     Kijk gerust eens rond voor een ontspannende behandeling en Reiki cursussen.