Mijn naam is Marianne van Rietschoten. In 2001 heb ik de cursus Reiki 1 gevolgd. Een jaar later de cursus Reiki 2. In 2011 heb ik het eerste deel van de master-opleiding gedaan en in mei 2013 heb ik mijn master-certificaat behaald.

 

Nu mag ik alle Reiki cursussen geven. Dit is iets wat ik erg leuk vind om te doen. Sinds April 2013 ben ik volop bezig met het geven van Reiki-behandelingen en met resultaat! De klanten zijn erg tevreden en komen graag terug. Een van de allermooiste dingen vind ik het begeleiden van een innerlijke reis. Men terugbrengen naar wie ze zijn en dit tot uiting laten komen.

 

Het belangrijkste is voor mij dat je als klant tevreden bent en het verschil merkt met de eerste behandeling. Dat je geniet van de behandelingen, dat deze ontspannen zijn en je tot rust komt terwijl jouw klachten verdwijnen.

Hoe eerder jij weer weet wie je bent en waar je voor staat, hoe sneller de klachten verdwijnen en hoe leuker het leven wordt. Ga het leven weer omarmen en de invulling geven die bij jou past.

    

                                                                     Kijk gerust eens rond voor een ontspannende behandeling en Reiki cursussen.