Commentaren: 60
  • #60

    Jessica (dinsdag, 25 juni 2019 14:06)

    Marianne heeft met haar massage energetische blokkades behandeld waarna het op die punten weer goed is gaan stromen. De massage was ook fijn en ontspannend. Ik heb een super massage gehad die goed was voor lichaam en geest! Heel blij mee en een aanrader!

  • #59

    Jeroen (maandag, 24 juni 2019 12:40)

    In 1 woord GEWELDIG!!

  • #58

    Mirjam (donderdag, 20 juni 2019 17:15)

    Marianne heeft een hele goede energie en geeft geweldige (pijnloze) massages. Ze kan heel veel druk wegnemen in korte tijd. Ik ga altijd graag naar haar toe!

  • #57

    Essence Healing (donderdag, 20 juni 2019 16:50)

    Wij Essence Healing uit Gouda Hebben Marianne leren kennen als een warme, liefde volle vrouw die haar hart op de goede plek heb zitten. Wij mogen een workshop Encaustic art doen in haar praktijkruimte en vonden het heel fijn. Bedankt Marianne nog voor de uitnodiging en kijken al weer uit naar de volgende! Lieve Groet Dirk Baden

  • #56

    Daniëlle s (donderdag, 20 juni 2019 15:38)

    Helemaal blij met de behandelingen va Marianne. Ze weet precies hoe ze je op je gemak kan stellen en de 'beerput' op een prettige manier open te trekken. Ze kan je echt aan het denken zetten en weet feilloos de vinger op de zere plek te leggen....
    Marianne is eerlijk en open en kan met haar behandelingen je weer even jezelf laten zijn.

  • #55

    Brigit Janssen (donderdag, 20 juni 2019 14:59)

    Fijne behandelingen gehad bij Marianne. Betere houding, even relaxen en zorgen dat je het vasthoudt. Aanrader! Je zou het eigenlijk elke dag moeten ondergaan, relaxed. Fijne omgeving en een heel lief mens. Dank je wel Marianne

  • #54

    Era Jozefzoon (woensdag, 19 juni 2019 20:22)

    Ik heb erg genoten van Marianne haar massage, het was veelste kort. Ook voelde ze bepaalde blokkades tijdens de massage. Wat ze goed kon omschrijven, daardoor heb ik daarna stappen kunnen zetten in de juiste richting .
    Dank je wel lieverd!!

  • #53

    Cheryl Burleson (woensdag, 19 juni 2019 20:18)

    Als massagetherapeut weet ik hoe belangrijk de juiste aanraking is. Bij Marianne weet feilloos de juiste plekken te raken, zodat je lichamelijk én geestelijk direct tot rust komt. Ik lig zelf niet vaak genoeg op een massagetafel, maar als ik dan de tijd neem om mezelf een cadeautje te gunnen, doe ik dat bij haar op de tafel.

  • #52

    Karin Beentjes (woensdag, 19 juni 2019 11:56)

    Ik ben 2 keer bij Marianne geweest omdat mijn schouders en nek erg vast zaten. Marianne heeft door massage voor veel verbetering gezorgd. Ook heeft zij mij inzicht gegeven waar de klachten door kwamen. En andere pijnpunten aangepakt.
    Ik raad haar zeker aan!

  • #51

    Pamela (woensdag, 19 juni 2019 11:53)

    Ik kom graag bij Marianne! Waarom? Omdat ik meer krijg dan alleen een massage. Als fibromyalgie patiënt heb ik niet alleen pijn in de spieren maar vaak ook weinig energie en erger nog slecht slapen. Bij haar krijg ik alles wat ik nodig heb ontspanning, energie en wanneer ik ben geweest kan ik weer heerlijk slapen.

    Zeker ook een aanrader voor fibro patiënten!

  • #50

    Rahela (woensdag, 19 juni 2019 09:49)

    Marianne is een gedreven vrouw, die werk vanuit bezieling.

    Met liefde, geduld en aanwezigheid heb ik een prettige massage ontvangen.
    Marianne werkt vanuit haar hart en dat is voelbaar in de massage.

    Dankjewel ✨
    Een aanrader voor ieder.

  • #49

    Peter (woensdag, 19 juni 2019 09:19)

    Je denkt aan een massage maar je moet altijd even drempel over om er echt een te boeken. Dat had ik ook, tot ik in Hillegom bij Total Relaxation terecht kwam. Marianne Rietschoten kan je een fijne ontspannende massage geven in een fijne sfeer. Je voelt de rust in je lichaam terugkomen maar even daarna ook de energie. Dus niet twijfelen maar gewoon boeken die massage, echt een aanrader.

  • #48

    Nancy (woensdag, 19 juni 2019 08:58)

    Na een zware bevalling kwam ik bij Marianne terecht. Ik had veel last van de bijwerkingen van de ruggenprik. Marianne, ik ben je nog steeds dankbaar voor wat je voor mij heb gedaan en nog steeds doet. Topper!!

  • #47

    Britt (vrijdag, 10 mei 2019 13:11)

    Heerlijke massage. Na alle examen stres kom ik weer helemaal tot rust. Super! Zeker een aanrader als je weer even tot rust wilt komen.

  • #46

    Sana (donderdag, 09 mei 2019 22:50)

    Marianne geeft geweldige massages. Ze voelt zeer goed aan waar de spanningspunten zitten en kan dit goed terugkoppelen. Hier vloeien goede gesprekken uit die je aan het denken zetten. Lichaam en geest staan centraal tijdens de sessies.

    Zeker een aanrader wanneer het lichaam en de geest overbelast zijn. Maar natuurlijk ook gewoon voor heerlijke ontspanning. Dank voor alle goede zorgen Marianne!

  • #45

    Theo (donderdag, 09 mei 2019 22:39)

    Voelt lekker

  • #44

    Marco (vrijdag, 26 april 2019 20:04)

    Heb Marianne leren kennen als een gedreven en mooi mens, een wijze vrouw met vele talenten. Heb nu zeker 10 keer op de tafel gelegen, haar energie en handen verrichten wonderen, ik voel me altijd na een massage weer goed in mijn vel zitten en alles stroomt weer. Aanrader, nee, gewoon doen en voel, het is een Must!
    Dank je lieve Marianne
    NB ik blijf komen

  • #43

    Ingrid Schaap (dinsdag, 02 april 2019 23:47)

    Nu een aantal keer bij Marianne geweest het is elke keer weer heerlijk tot rust komen .. en ze kan geweldig masseren . Ze voelt gelijk waar het niet lekker zit en gaat ermee aan de slag .. echt een aanrader om keer massage te boeken om het zelf te ervaren ..

  • #42

    Ellen (donderdag, 28 maart 2019 15:12)

    Ik mag best wel zeggen dat ik al heel wat op mijn brood gekregen heb. Ik liep tegen heel wat zaken aan maar hoe ik ook mijn best deed, ik kreeg de situatie niet gekeerd. De blokkades bleven en ik bleef steken in mijn werk, in mijn business die dus niet stroomde.
    Via via kwam ik in contact met Marianne die aanbood mij te willen helpen. Nu, ik moet wel zeggen, ik was wel wat sceptisch. Ik had al een hele reis achter de rug maar onder het motto: baat het niet, dan schaadt het niet, waagde ik toch de sprong.
    En wat was het intens! Ze wist meteen welke dingen er moesten aangepakt worden en wat ik nodig heb/had. Ik heb het gevoel dat mijn lichaam en geest zijn wakker geschud en ik merk het aan alles rondom mij hoe ik meer licht in de duisternis krijg, focus, klaarheid... het is zo geweldig!
    Dit is de reis vanuit België meer dan waar!!!!! Dank je wel Marianne!

  • #41

    Hans (woensdag, 27 maart 2019 20:12)

    Heerlijke massage! Echt ontspannend! Voor herhaling vatbaar

  • #40

    Petra (woensdag, 27 maart 2019 12:34)

    Super ervaring heel ontspannen een aanrader. Ga zo door �

  • #39

    Evelyne Dorst (woensdag, 27 maart 2019 11:09)

    Ik vind het heerlijk om regelmatig massages te boeken. In ieder geval altijd als ik naar de sauna ga maar ook tussendoor hier en daar. Dat bevalt de ene keer beter dan de andere keer. Ik kan heel goed voelen als een masseur "maar iets doet" of dat het iemand is die precies aanvoelt wat ik nodig heb. En dat is dus wat Marianne fantastisch kan. Ik kwam voor ontspanning, maar ze vond toch nog een paar plaatsen die wel aandacht moesten hebben. Ik vond het echt een mini vakantie. :) Dus dank je wel Marianne voor je heerlijke massage. xx

  • #38

    Sabina (woensdag, 27 maart 2019 08:08)

    Al een aantal keer een massage gehad van marianne. Liggend en stoel massage in alle gevallen ben ik heerlijk ontspannen, voelt mijn lichaam tot rust gekomen aan en is alle spanning verdwenen. Een echte aanrader voor als je echt tot jezelf wil komen. Ze heeft gouden handen en geeft je een veilig en prettig gevoel als je bij haar op de stoel ligt.

  • #37

    Laura en kinderen (maandag, 04 februari 2019 14:12)

    Na de woningbrand in Hillegom had ik in de nachten paniek aanvallen en kon ik de slaap niet vatten. Ook mijn kinderen sliepen slecht en waren angstig. Ze sliepen dan ook bij elkaar of bij ons. Sinds gisteren heb ik een behandeling bij Marianne gehad ,druppels en een techniek om ontspannen te gaan slapen. Je raad het misschien al.. We werden wakker ieder in eigen bed, hele nacht doorgeslapen zonder angst en paniek aanvallen! Uiteraard deed ik een vreugde dansje met mijn kinderen..wat zijn wij blij!!Dank je wel Marianne.
    Liefs Laura Sem en Kate

  • #36

    Ramesh djdays (vrijdag, 14 december 2018 22:36)

    Ik ben vandaag super goed geholpen!!!! Dit heeft zoveel goed gedaaan! Dat ik vandaag van mijn pijn verlost bent super klasse *****sterren!!!

  • #35

    Pauline (28-11-2018) (woensdag, 28 november 2018 20:59)

    Ik stuurde Marianne een berichtje waarin stond: Je hebt wonderhanden. We waren samen gezellig aan het kletsen toen ze tegen me zei, je hebt pijn in je onderrug en ze drukte meteen op de pijnlijke plek. Ik was ontzettend verbaasd en je bent ook wat benauwd zei ze meteen daarna. Nog meer verbazing. Ze legde haar hand op de zere plek, ik denk ongeveer 5 minuten. Ik geloofde er wel een beetje in maar eigenlijk niet voor mezelf. Toen ik s'avonds op de bank zat heb ik me alle kanten op gewrongen om pijn te voelen maar de pijn bleef weg. Ik dacht het kan gewoon niet! En toch is het zo... vandaar die wonderhanden van Marianne.

  • #34

    Sandra (woensdag, 31 oktober 2018 22:29)

    Weekendje weg bij Hotels van Oranje in Noordwijk. Bij toeval kom ik op het idee om een massage te boeken. Ik kom bij Marianne terecht, die mij in 25 minuten een prettige massage geeft. Ze vraagt na afloop terloops of ik nog ergens last van heb. Ik noem een vage zeurende pijn in heup en knie. Ze vraagt of ik 2 jaar geleden een conflict met iemand heb gehad dat niet is opgelost. Dat blijkt het geval! Ze adviseert me om een brief te schrijven naar de betrokkene met mijn verhaal en deze brief daarna te versnipperen. Ik hoor het aan, maar ben hier veel te nuchter voor en vergeet het weer. Een paar dagen later schiet het me weer te binnen als ik weer last heb. Ik besluit het te proberen en schrijf de brief in één ruk, leg hem weg, kan niet slapen, lees hem nogmaals door en besluit dat alles erin staat wat erin moet staan. Ik haal een keer diep adem en versnipper de brief tot de kleinst mogelijke snippers. Ik heb sinds die dag geen last meer van heup noch knie. De eerste dagen dacht ik dat het toeval was en dacht er niet meer aan. Alweer toevallig vroeg iemand me een week later hoe het met mijn knie ging. Toen pas besefte ik me dat ik er geen last meer van had. Die pijn is nooit meer teruggekomen en toeval bestaat niet. Kortom: aanrader!

  • #33

    Caroliene Tegelaar (woensdag, 31 oktober 2018 15:31)

    Heerlijke stoelmassage gehad van Marianne. Ik had last van mijn onderrug en na de heerlijke/professionele massage, was de pijn zo goed als verdwenen. Marianne is een spontane/ warme persoonlijkheid met gouden handen.

  • #32

    Joseph Rapine (woensdag, 31 oktober 2018 03:21)

    Marianne’s amazing skill set of physiology and energy healing completely relaxed and healed my body during my 6 day seminar of 12 hour days. The spa personnel were pleasant and accommodating. I would recommend their services to anyone. 5 Stars

  • #31

    Laura (dinsdag, 30 oktober 2018 22:22)

    De combinatie van reiki en massage werkt echt geweldig! Met 1 behandeling waren m'n helemaal vastzittende schouders weer los. Ze werkt goed en professioneel! Ik weet waar ik vanaf nu vaker te vinden ben :)

  • #30

    Jeroen (vrijdag, 17 augustus 2018)

    De combinatie Reiki en massage beheerst Marianne als geen ander, echt geweldig. De massage was stevig maar met gevoel en zeer professioneel. Een echte aanrader en ik kom zeker terug.

  • #29

    Mark (maandag, 23 juli 2018 12:28)

    Genoten van een Reiki dag met Marianne. Wist op voorhand niet goed wat te verwachten, maar ze nam me mee op een inspirerende reis naar me zelf. Met goede vragen, inspirerende muziek, een heerlijk ontspannende massage en een liefdevolle benadering ging ik aan het eind van de dag als herboren naar huis. Een absolute aanrader.

  • #28

    Cliff Rijssel (zondag, 01 juli 2018 18:35)

    Ik kwam bij Marianne met schouders die helemaal vast zaten. Maar tijdens de magische massage voelde ik de blokkades weggaan en weer energie en ontspanning in mn lichaam stromen. Voelde me herboren. Echt een aanrader om te ervaren. Marianne is uniek met magische handen. Wat een topper!

  • #27

    Jeroen (maandag, 26 maart 2018 07:08)

    Twee maal de fijne vibe van Marianne mogen ervaren. Noordwijk is wel even uit de buurt, maar was het zeker waard. ��

  • #26

    Karin (maandag, 26 maart 2018 06:31)

    En zo lag ik eens ‘spontaan’ op de tafel bij Marianne voor een ‘gewone’ ontspanningsmassage. Hoe ze het doet weet ik niet, maar zonder een woord te hebben gezegd legde ze haar hand op de pijnpunten en kreeg ik de behandeling die nodig was. En ik ben massages gewend, maar niet dat ze al direct helpen zoals bij Marianne (empatisch en bijzonder vriendelijk) het geval is. Een bijzondere fijne ‘speciale’ ervaring die dus ook direct effectief is.

  • #25

    Yvonne (dinsdag, 06 maart 2018 18:58)

    Heerlijke massages gekregen

  • #24

    Marthje Timmermans (maandag, 05 maart 2018 17:26)

    Op het strand in Noordwijk de bijzondere kracht van Marianne mogen ervaren. Absoluut total relaxation.

  • #23

    Marjolein Slijkhuis (zondag, 04 maart 2018 17:32)

    Tijdens de behandeling bij Marianne aan mijn frozen schouder, merkte ik echt al verschil op. De pijn werd toen al minder. De dagen daarna voelde dat er echt iets aan het werk was en de klachten waren zeker minder. En dat met maar 25 minuten! Heb in totaal drie behandelingen gehad en ben sindsdien pijnvrij. Een echte aanrader!

  • #22

    Yvonne van Andel (zondag, 04 maart 2018 17:26)

    Normaal gesproken ben ik niet van de massages. Ik had er geen goede ervaring mee, dus ik was sceptisch over de Reiki massage die Marianne zou gaan doen bij mij. Dus zo zo gezegd zo gedaan afspraak gemaakt en ik moet zeggen ik ben helemaal om! Marianne weet hoe de blokkades weg te halen en je comfortabel te voelen. Ik vond het een zeer prettige ervaring. Ik raad iedereen Marianne aan en zal haar ook zeker aanbevelen bij anderen. Top Marianne, dank je wel!

  • #21

    Sander Lusink (zondag, 04 maart 2018 16:33)

    Marianne geeft altijd heerlijke massages, lekker stevig maar ook met gevoel. Daarnaast kan zij pijnlijke plekjes helen met haar reiki, zeker een aanrader dus.

  • #20

    Bianca (zondag, 04 maart 2018 16:04)

    Fijne en professionele massages door een masseuse die weet wat ze doet. Fijn in de omgang en prettige sfeer. Ik voelde mij meteen op mijn gemak en kom vaker terug. Een aanrader!

  • #19

    Eroll Manders (zondag, 04 maart 2018 14:35)

    Heb vaak "gewone" massages gehad, waarna mijn spierspanningen en pijnen tijdelijk minder waren of verdwenen om een paar uur later gewoon weer terug te keren. Bij deze massages heb ik echt het gevoel dat de achterliggende oorzaken ook aangepakt worden en er komen ook vaak onverklaarbare emoties los na de massage. Ook is heel duidelijk hoeveel energie passie en focus Marianne er in steekt en ook precies weet aan te voelen waar ik het het meest nodig heb. Kortom echt een aanrader.

  • #18

    Cor Bruinsma (maandag, 31 juli 2017 20:04)

    Na de eerste massage was ik al verlost van mijn rugpijn. En dat na maandenlang gesukkel met medicijnen. Marianne is steengoed en nog heel aardig ook!

  • #17

    Tom (dinsdag, 25 juli 2017 18:36)

    In 1 woord fantastisch! Als een oude man (zo voelde het) kroop ik op de massagetafel met last van mijn nek en rug. Als een jonge god kwam ik weer van de massagetafel af!

    Zonder gekheid, uitermate professioneel en verzorgd zoals Marianne aan het werk is en uiteraard ook enorm effectief tegen de klachten die ik heb/had.
    Succes Marianne en bedankt!

  • #16

    Deborah (zaterdag, 20 mei 2017 21:40)

    Ik ben via mijn bazin bij Marianne terecht gekomen ivm mijn faalangst. Maar jeetje in 2 dagen tijd ben ik zoveel verder gekomen dan alleen mijn faalangst. Had enorme last van spanninf waar door ik kortademig was en een druk had met ademhalen en dit is vele malen minder minder geworden ik voel me relaxed. Hoe mooi is het dat je dit bij mensen losmaakt en dat je op deze manier mensen kan helpen. Heel gastvrij en jeetje wat jij in twee dagen hebt gedaan echt heel fijn bij deze nogmaals heel erg bedankt je bent een mooi mens en vooral een heel fijn mens in de omgang met hele mooie en fijne adviezen waar ik wat aan heb. Echt top dank je wel!!!

  • #15

    Gideon Slager (dinsdag, 14 februari 2017 22:19)

    Via facebook toevallig Total Relaxation ontdekt. Schrok in eerste instantie van de afstand maar behandeling blijkt ook aan huis mogelijk. Meteen na de eerste afspraak veel minder pijn én makkelijker bewegen. Ik ben vol lof over Mariannes manier van werken en kan Total Relaxation bij een ieder aanbevelen. Van harte zelfs.

  • #14

    Tijs (maandag, 06 februari 2017 22:03)

    Ik heb Marianne leren kennen als een lieve vriendin. Via haarzelf vertelde ze over haar Reiki praktijk. Vorig jaar kreeg ik last van een hernia in mijn onder rug. ze vertelde dat ze daarmee kon helpen icm. Reiki. Als een nuchtere Hollander geloofde ik daar eerst niet in. Ik heb mezelf de voordeel van de twijfel gegeven en daar pluk ik nu de vruchten van. Ik heb een aantal reiki sessies/massages van haar gehad die mij zeer goed geholpen hebben. vooral in combinatie met bestaande fysio therapie ben ik nu helemaal pijn vrij. Het mooie van Marianne is dat ze verder kijkt dan alleen mijn pijnen. Ze zorgt voor een goede balans in mijn lichaam. Ik ben zeer blij dat ik bij haar bent geweest. samen met haar kan ik goede balans vinden tussen mijn innerlijk (fysiek als ook mijn psyche) en de hectische nederlandse buitenwereld

  • #13

    Robert (dinsdag, 24 januari 2017 22:07)

    Marianne heeft gouden handen om te masseren. En een sterk gevoel voor energie. Het combineren van de massage met reiki zorgt voor een veel grotere impact. De energie banen worden opengezet en dat werkt door na na afloop van de massage.
    Als je stress en/of spanning ervaart, raad ik je de reiki massage van harte aan.
    Dankjewel Marianne!
    Ik kom zeker terug.

  • #12

    Aloys Harmsen (donderdag, 19 januari 2017 20:55)

    Vrijdag 13 januari heb ik een Reiki 1 cursus gevolgd bij Total Relaxation.

    Marianne is een open en liefdevol persoon. Hoe zij met zorg de cursusdagen vult en daarbij de support die zij zowel voor als na de cursus geeft is een verademing. Zij geeft een gevoel van een warm en veilig thuiskomen.

    Door de energiebanen te openen ontstaat er een stroom waardoor ik weer in contact sta met mezelf. Het brengt me in het NU met gevolg dat de wereld om mij heen zich lijkt aan te passen naar mij.

    Al met al een hele mooie ervaring die ik echt iedereen kan aanraden en binnenkort lekker genieten van een overheerlijke massage!

  • #11

    ron Kasper (donderdag, 17 november 2016 16:50)

    hier een mooie ver haal óver Marianne ik heb haar eind oktober leren kennen als een He dreefe vak vruow ik had steeds heel erg last van me rug tot Marianne me begon te masseren na een keer voelden het al een stuk beter nu3masages veder kan ik zoder pijn slaapen ik ga er zeker mee door en ik kan ieder een die last heb van zerur om contact op te zoeken met Marianne ze is echt He el goed nuo ik hoop dat ze het nog heel lang blijft doen